• 17 Mart 2023

Üniversitemiz Turizm Fakültesi Akredite Edildi

Turizm Eğitimi Değerlendirme ve Akreditasyon Kurulu (TURAK) tarafından Rektörlük Senato Salonu'nda Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programlarına ait akreditasyon belgeleri takdim töreni gerçekleşti.

Törene Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ünal Kılıç, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Enis Baha Biçer, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Koç, TURAK Temsilcisi Prof. Dr. Celil Çakıcı, Turizm Fakültesi Dekan Yardımcıları  Doç. Dr. İbrahim Tuğkan Şeker ve Doç. Dr. Emre Hastaoğlu, Turizm Fakültesi öğretim elemanları ile idari personeli katıldı.

TURAK Temsilcisi Prof. Dr. Celil Çakıcı tarafından akredite belgeleri takdim edildi. Program, toplu fotoğraf çekilmesinin ardından son buldu.