• 17 Şubat 2012

ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticileri Sivas’ta toplandı.

ÖSYM Başkanlığı, 2012 yılında yapılacak olan sınavların yürütülmesine yönelik olarak ilimizde üç toplantı düzenlendi. İl ve ilçe sınav yöneticileri yanında emniyet müdürlüklerinden temsilcilerin katıldığı toplantılar 15.02.2012 Çarşamba günü gün boyunca Kültür Merkezi’nde yapıldı. Toplantıda bir konuşma yapan Rektör Prof. Dökmetaş Sivas'ın tarihî ve kültürel zenginliklerinden bahsederek, Üniversitemizin bilimsel ve fiziksel gelişmesine yönelik yapılan yatırım ve çalışmalarından söz etti. Bilimsel etkinliklerin ülke adına son derece önemli olduğuna dikkat çeken Rektör Dökmetaş, ÖSYM toplantısının Üniversitemizde yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Prof. Demir ve diğer yöneticilere teşekkür etti. Toplantılarda 2012 sınav dönemine yönelik olarak atılan yeni adımlar hususunda bilgilendirme yapıldı ve bu yıl ilk kez yapılacak olan Özürlüler Sınavı’na yönelik hazırlıklardan bahsedildi. Oturumlarda katılımcıların karşılaştıkları sorunlar dinlendi ve çözüm yolları üzerinde duruldu.

Cumhuriyet Üniversitesini Çok Gelişmiş Buldum

Toplantılar için üniversitemize gelen ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali Demir Rektörümüz Prof. Dr. İlyas Dökmetaş ile birlikte Üniversitemiz Sosyal Tesislerinde öğle yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe Rektör yardımcıları Prof. Dr. Recep Toparlı, Prof. Dr. Meftuni Yekeler, Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Mehmet Baktır, Sivas İl Sınav Merkezi Yöneticisi Prof. Dr. Enbiya Yıldırım ile sınav yöneticileri de katıldı. Yemekte duygu ve düşüncelerini belirten Başkan Prof. Demir üniversitemizi gelişmiş ve modern bir üniversite olarak bulduğunu ifade etti.

Şubat