• 16 Şubat 2012

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali Demir Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş’ı ziyaret etti

“ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticileri” toplantısı için ilimize gelen ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali Demir, Rektörümüz Prof. Dr. İlyas Dökmetaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Üniversitenin tarihçesi, fakülte ve yüksekokullar ile öğrenci sayısı hakkında bilgi veren Rektör Prof. Dökmetaş son yıllarda üniversitenin gelişmesi yönünde atılan adımlardan ve yeni projelerden bahsetti. ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali Demir de Üniversitemize yaptığı ziyaretten ve Üniversitemizin ulaştığı merhaleden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sivas İl Sınav Merkezi Yöneticiliği’nin hizmetlerinden, sınavların güzel yürütülmesindeki gayretlerinden ve ÖSYM’ye katkılarından duyduğu memnuniyeti de ifade eden Prof. Dr. Ali Demir, Rektör Bey’in şahsında ÖSYM Sivas İl Yönetimi’ne teşekkür etti. Görüşme sonrasında Rektör Prof. Dökmetaş Başkan Prof. Dr. Ali Demir’e onurluk, Hattat Cafer Kelkit de yazmış olduğu hatları hediye etti. Ziyarette Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Recep Toparlı, Prof. Dr. Meftuni Yekeler, Genel Sekreter Doç. Dr. Mehmet Baktır ile Sivas İl Sınav Merkezi Yöneticisi Prof. Dr. Enbiya Yıldırım hazır bulundular.

Şubat

2012