Haberler

  • 06 Şubat 2012

Üniversitemize Yine 2000 Kişilik Yurt Geliyor

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Binali Yıldırım’ın Fahri Doktora Töreninde verdiği yurt sözü yerine getiriliyor. Bakan Yıldırım'ın talimatı ile Üniversitemize gelen Bakanlık Müsteşarı Habip Soluk Rektörümüz Prof. Dr. İlyas Dökmetaş, Rektörlük makamında ilgili kuruluşla yurdun çalışmalarını görüştüler. Müsteşar Soluk ve Rektör Prof. Dökmetaş Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü İnşaat Emlak Dairesi Başkanı Tacettin Tuncay’dan Üniversite alanı içerisine yapılacak olan yeni yurt projesi hakkında bilgi aldı. KYK İl Müdürü Orhan Önem'in de bulunduğu ziyarette   yurdun yapı mimarisi çizim dosyaları incelendi.

2000 Kişilik Yurdun Temelleri Nisan - Mayıs Ayları Arasında Atılacak

2000 kişilik yurt hakkında uzun süren görüşmeler doğrultusunda 1000 kişilik yurdun eski KYK yurdunun arka alanına, diğer 1000 kişilik yurdun ise mevcut yeni yurdun tam karşısındaki araziye yapılması kararına varıldı.

Yurt Arazisi İncelendi

Müsteşar Soluk, Rektör Dökmetaş ve beraberindekiler ardından yurdun yapılacağı alana geçerek incelemelerde bulundular. Burada basın mensuplarının sorularını cevaplayan Soluk yapılması planlanan yurdun aslında bin kişilik olduğunu belirterek siyasilerin ve bürokratların girişimi ile bu rakamın 2 bine yükseltildiğini ve yurdun temelinin bu yıl içerisinde atılacağını söyledi.

06

Şubat

2012

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B