• 23 Ocak 2012

Savunma Sanayi Müsteşarlığı ile Aselsan Kurumu Yetkilileri Rektör Yardımcısı Prof. Yekeler'i Ziyaret Etti

Cumhuriyet Üniversitesi Nanoteknoloji Merkezi MOCVD Kristal Büyütme Merkezi’nde yapılan çalışmalar ve ASELSAN’ın ilgili birimi ile sürdürülen ortak çalışmalar neticesinde Savunma Sanayii Müsteşarlığından iki, Savunma Teknolojileri Mühendisliğinden bir ve Aselsan’dan iki kişiden oluşan beş kişilik heyet 12-13 Ocak 2012 tarihlerinde Üniversitemiz Nanoteknoloji laboratuvarını ziyaret ederek SWIR dedektör üretimi konusunda görüşmelerde bulundu. Heyet iki günlük ziyaretlerinde Fen Fakültesi Dekanlığı ve Rektörlüğümüzü ziyaret ettikten sonra Nanoteknoloji Merkezine geçerek Cumhuriyet Üniversitesi, ODTÜ ve ASELSAN kapsamında yürütülecek olan çalışmalar konusunda Üniversitemizden Prof. Dr. Sezai Elagöz ve Aselsan’dan Dr. Bilge İmer’in bilgilendirme sunumlarını dinlemiş, merkez ve altyapısı, yürütülen çalışmalar ve projeler konusunda detaylı bilgi alıp karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmuştur.

Ocak