• 20 Ocak 2012

Prof. Dr. Erol SEZER’e Teşekkür Belgesi Verildi

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Aile Hekimliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erol Sezer Rektör Vekili Prof. Dr. Recep Toparlı’yı makamında ziyaret etti. Prof. Toparlı, Prof. Sezer’e Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Tütün ve Bağımlılık Yapıcı Maddelerle Mücadele Daire Başkanlığı tarafından 17-20 Ekim 2011 tarihleri düzenlenen  “Alo 171 Sigara Bırakma Danışma Hattı”  eğitimine katkılarından dolayı ilgili Kurumca hazırlanan teşekkür belgesini sundu. Prof. Sezer, Alo 171 hattının sigarayla mücadele edenler için önemli bir uygulama olduğuna dikkat çekti. Prof. Toparlı Prof. Sezer’in uzun yıllar sigara bırakımı ile ilgili mücadele verdiğini belirterek emek ve gayretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ocak