• 23 Şubat 2010

Dış İlişkiler Birimimiz, Yeni Düzenlemelerle Çalışmalarını Hızlandırdı

Dış  İlişkiler  Birim  Başkanımız  Prof. Dr. Taner  Erselcan,  yaptığı  açıklamada, Dış  İlişkiler  Birimi  ile ilgili  yeni yapılan  düzenlemeleri   anlattı. “Üniversitemiz  Dış  ilişkiler  Biriminin  yeniden  organizasyonunun  gerçekleştiğini  ifade  eden  Prof.Dr. Taner  Erselcan,  “Bu çerçevede  Dış  İlişkiler  Birim  Yönergesi  ve  birim  altında  faaliyet  gösteren  Erasmus  Program  Yönergesi, Üniversitemiz  Senatosundan geçerek  yürürlüğe  girmiştir. RE- organizasyon  çerçevesinde  yeni  oluşturulan  koordinatörlükler  ve  kurullarda  çalışmalar  başlatılmıştır.” Profesör  Erselcan,  yapılacak  çalışmalara  yeniden  düzenlenen  web  sayfamızla da  destek  vermeyi  hedefliyoruz  şeklinde  konuştu. Diğer  taraftan  Bologna  Sürecinde  Üniversitemizde  ders  programlarının  ve  içeriklerinin   dinamik  olarak  düzenleneceğini  ifade  eden Dış  İlişkiler  Birimimiz  sorumlusu  Prof .Dr. Taner  Erselcan,  “Dinamik  Eğitim  Bilgi  Sistemi (DEBS)  hazırlık  çalışmaları  başlatılmıştır. Bu kapsamda  bilgi  işlem  alt  yapısı da oluşturulup,  bu konuda  üst  kurulun  belirlendiğini, başkanlığımda  İktisadi  ve  İdari  Bilimler  Fakültesi  ile  Mühendislik  Fakültesi  bünyesinde  seminerler  verdik.”  Fakültelerde  verilecek  seminerlere  devam  edileceğini   belirten  Profesör  Erselcan,  faaliyetlerin   Bologna  Sürecindeki  hedeflere  ulaşana  kadar(2012)  devam  edileceğini   belirtti.

Şubat