• 16 Ocak 2012

Divriği Nuri Demirağ Meslek Yüksek Okulu Kütüphanesine Yeniden Düzenlendi

Divriği Nuri Demirağ Meslek Yüksekokulunda mevcut kütüphane, yeni alınan bilgisayarlar, bilgisayar masaları, çalışma koltukları, kütüphane dolapları ile öğrencilerin kullanımına açıldı. İnternet kullanımı ile de desteklenen kütüphane yeni hâliyle öğrencilerin beğenisini kazanıyor. Divriği Nuri Demirağ Meslek Yüksek Okul Müdürü Doç. Dr. Ziya Gökalp Göktolga “Öğrencilerin hem çalışacakları hem de İnternet ihtiyaçlarını karşılayacakları bir ortamı yüksek okula kazandırdıkları için mutlu olduğunu belirtti. Ayrıca yüksekokulun bahçesine yaptırılan yeni güvenlik kulübesi sayesinde okulun eskisinden daha güvenli olduğuna da değindi. Yüksekokulun bahçesine hayırseverler tarafından yaptırılan ve bu günlerde hizmete girecek olan modern yurt binasının çoğu ilçede, hatta ilde dahi olmadığını belirterek öğrencilerin bundan sonra rahat bir ortamda kalacaklarını bildirdi. Tüm amaçlarının öğrencilerin mutlu olacakları, kendilerini ailelerinin yanında hissedecekleri bir ortamı oluşturmak olduğunu belirten Göktolga, 2012 yılına girilen bu günlerde en gelişmiş yüksek okullarda ne imkânlar varsa bu imkânları öğrencilerine sağlamaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Ocak

2012