• 05 Ocak 2012

Suşehri Heyeti Rektörümüzü Ziyaret Etti

Suşehri Kaymakamı Mehmet Demiral, Belediye Başkanı Sedat Sel Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Kaymakam Demiral ve Belediye Başkanı Sel, ilçe Meslek Yüksekokulu hakkında bilgi verdi. Kaymakamlık ve belediye çalışmaları hakkında da bilgi veren Kaymakam Demiral ve Başkan Sel mevcut yüksekokulun bölümlerinin ve öğrenci sayısının arttırılması hususunda Rektör Dökmetaş’tan istekte bulundular. Üniversitemizin Suşehri’ne verdiği desteklerden söz eden Başkan Sel bu çalışmaların devam ederek artırılmasını rica etti. Rektör Prof. Dökmetaş, göreve yeni atanan Kaymakam Mehmet Demiral’a hayırlı olsun diyerek başarılar diledi. Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulunun iyi durumda olduğunu, yalnız bazı eksiklerinin bulunduğunu dile getiren Rektör Dökmetaş yeni bölüm açılması konusunda çalışmaların mevcut durum gözden geçirilerek yapılabileceğini aktardı. Başkan Sedat Sel’in çalışmalarını yakından takip ettiğini söyleyen Rektör Dökmetaş Suşehri’nin önemli bir merkez olduğunu bu bölgede bilimsel çalışmalara Üniversite olarak her zaman destek verildiğini ve verilmeye de devam edileceğini söyledi. Rektör Dökmetaş Kaymakam Demiral ve Başkan Sel’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ocak

2012