• 02 Ocak 2012

Akademi Sohbetleri’nde “Nota Yazısının Türk Müziği Geleneğine Geç Girişi ve Sonuçları” Konusu Ele Alındı.

2011 yılının en son Akademi Sohbetlerine Güzel Sanatlar Fakültemiz ev sahipliği yaptı. Programa Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Recep Toparlı ile Prof. Dr. Meftuni YEKELER, fakülte dekanları ve öğretim üyelerinin yanı sıra fakülte öğrencileri de katıldı. Programdan önce fakülte öğretim üyeleri tarafından küçük bir konser verildi. Konserin ardından Yrd. Doç. Dr. İrfan Karaduman “Nota Yazısının Türk Müziği geleneğine Geç Girişi ve Sonuçları konusunda bilgi verdi. Dr. Karaduman’ın ardından Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Akkaya sohbet programı sebebiyle yeni yıl hediyesi olarak Rektör Prof. Dökmetaş’a ebru sanatı ile yapılmış bir tablo hediye etti. Rektör Prof. Dökmetaş ise Dekan Prof. Akkaya ve Yrd. Doç. Dr. İrfan Karaduman’a teşekkür etti.

Ocak