• 29 Aralık 2011

Bayanlar Basketbol Takımımız Rektör Prof. Dökmetaş’ı Ziyaret Etti

Çeşitli üniversiteleri geride bırakarak birinci lige çıkan Üniversitemiz Bayan Basketbol takımı Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette BESYO öğretim görevlisi antrenör Hasan İnan müsabakalar hakkında bilgi verdi. Rektör Prof. Dökmetaş, ilk olarak takım oyuncularını ayrı ayrı kutladı. Öğrencilerimizin birinci lige çıkmasının önemine değinen Rektör Prof. Dökmetaş, başarının yanında öğrencilerimizin sağlıklı ve huzurlu bir şekilde Üniversitemize dönmelerinin mutluluk verici bir duygu olduğunu söyledi. Rektör Prof. Dökmetaş, Üniversitemizin sportif faaliyetlerde diğer üniversiteler arasında üstün başarılar getirdiğini belirterek Üniversitemizin, adına yakışır başarılara imza attığını ifade etti ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Konuşmaların ardından Rektör Prof. Dökmetaş antrenör Öğr. Görevlisi Hasan İnan başta olmak üzere basketbol takımı oyuncularımızı ayrı ayrı tebrik etti ve madalyalarını taktı.

Spor Koordinatörlüğünün Yürüttüğü Sportif Etkinliklerde Görev Alan BESYO Öğretim Elemanlarına Plaket Takdimi

Spor Koordinatörlüğünün düzenlemiş olduğu, Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası ve Üniversitemiz Fakülte/Yüksek Okullar Arası Futbol Turnuvası düzenleme ekibi Öğr. Gör. Hasan İnan, Ali Tatar ve Fatih Özhan’a, Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş tarafından onurluk verildi. Rektör Dökmetaş, Üniversitemizde spor adına yapılan her çalışmanın arkasında olduklarını, fakülte ve yüksekokul öğrencilerimizi derslerinin yanı sıra sosyal etkinliklerde yer almalarının mutluluk verici bir duygu olduğunu dile getirdi. BESYO’nun başarılarından dolayı Rektör Dökmetaş, Doç. Dr. Şükrü Aslan’ı tebrik etti.

Aralık