• 25 Aralık 2011

Girişimcilik Zirvesi

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemiz Genç Akademi Kulübü tarafından 22.12.2011 tarihinde Kültür Merkezinde “Girişimcilik Zirvesi” adlı program düzenledi. Programa öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Programda Erdem Genç “20 Yaşında Patron Olmak”, (20 Yaşında Patron Olmak Kitabının Yazarı), Emre Urfalı “Üniversite Okurken Kariyer Adımları” , İbrahim Doğan (Gelişim Akademi Yöneticisi ve Üniversite Gelişim Programları Koordinatörü ve Anadolu Jet tanıtım ve Pazarlama Müdürü) bilgi birikimlerini öğrencilerimizle paylaştı. Program öğleden sonra da devam etti. Öğleden sonraki oturumda Ömer Ekinci (2009 Yılı En Başarılı Genç Girişimcisi, Desnet CEO'su) ve Esin Yazıcı (TOBB Sivas Kadın Genç Girişimciler Kurulu Başkanı) birer sunum gerçekleştirdiler.

Aralık