• 05 Ocak 2010

Rektörümüz Prof.Dr.İlyas Dökmetaş, Öğrenci Konseyi ile Yemekte Bir Araya Geldi

Üniversitemiz  Rektörü  Prof. Dr. İlyas  Dökmetaş, öğrenci  konseyi  ile  birlikte  öğlen  yemeğinde  bir  araya geldi. Öğrencilerle  zaman zaman  yemekte bir  araya  gelen Rektör  Dökmetaş, öğrencilerin  sorunları  birlikte  aşacaklarını  ifade  ederek, problemlerin  çözümü  için çalıştıklarını  belirtti  Prof. Dr. Orhan  Solak’ın da  hazır  bulunduğu  yemekte  Öğrenciler, Rektörümüz  Dökmetaş’a  Öğrenci  konseyinin  çalışmaları  hakkında   bilgilerde  verdi.  Üniversitemizde  yapılacak  olan  bahar  şenlikleri  ve  sosyal  aktiviteler  hakkında  da  görüşlerini belirten  konsey  öğrencileri, Rektör  Dökmataş’a  konu  hakkındaki  fikirlerini  de  aktararak, rektörlük  ile  ortak  çalışmak  istediklerini  de ifade  ettiler. Öğrencilere  Üniversitemizdeki  çalışmalardan da  bahseden  Rektör  Dökmetaş, öğrencilere  eğitim-öğretim  programlarının  yanı  sıra  mevcut  akademik  kadroyu da  güçlendirmek  için  çalıştıklarını da  ifade etti.

Ocak

2010