• 21 Aralık 2011

Üniversitemiz Bayan Basketbol Takımı Başarı ile Döndü.

Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 12-16 Aralık 2011 tarihleri arasında Ordu Üniversitesi’nde 2. Lig Bayanlar Basketbol Grup Birinciliği müsabakaları düzenlendi. Müsabakalara Üniversitemizden idareciliğini Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı görevlisi Ergin Avcı ve antrenörlüğünü Beden eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Hasan İnan’ın üstlendiği Bayan Basketbol Takımı katıldı. Müsabakalara Üniversitemiz dışında Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Sinop Üniversitesi, Giresun Üniversitesi ve Çorum Hitit Üniversitesi takımları katıldı. Yapılan müsabakalar sonunda Üniversitemiz Bayan Basketbol Takımı Kırşehir Ahi Evran Üniversitesini 66-58, Sinop Üniversitesini 64-24, Giresun Üniversitesini 64-47, Çorum Hitit Üniversitesini 61-27 yenip tüm maçlarını kazanarak birinci lige çıkmıştır. Takımımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Aralık