• 18 Aralık 2011

"Zararlı Alışkanlıklar" Semineri

Eğitim Fakültesi Orta Öğretim Fen ve Matematik Alanları Bölümü Matematik Öğretmenliği öğrencileri tarafından Sivas Merkez Atatürk Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerine "Zararlı Alışkanlıklar" konulu seminer düzenlendi. Projede ilk olarak Kongre Müzesi yanında vatandaşlara zararlı alışkanlıklarla ilgili bilgi verildi ve afiş, broşür dağıtımı yapıldı. Daha sonra Sivas Atatürk Endüstri Meslek Lisesine geçildi. Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe Proje Sorumlusu Yrd. Doç. Dr. Mustafa Elik, Yeşilay Sivas Şube Başkanı Bülent Akın, sınıf öğretmenleri ve öğrenciler katıldı. "Topluma Hizmet Dersi" kapsamında düzenlenen etkinlikte konuşan Yeşilay Sivas Şube Başkanı Bülent Akın, öğrencileri içki, kumar, sigara ve internet bağımlılığının zararları konusunda bilgilendirdi. Üniversitemiz Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Aile Hekimliği Doktoru Selman Erturhan ise öğrencilere sigara ve alkol gibi maddelerin sağlığa zararlarını sunum gerçekleştirdi. Proje öğrenciler Aslı Akpınar, Ali Gök, Aysel Çetinkaya, Ümit Avcı, Ayfer Uz, Gizem Erdoğan, Halime Tüfekçi, Emrah Mirza tarafından yürütülüyor.

Aralık