• 21 Ocak 2010

Kızılay , Bakırköy Belediyesi ve Kupsan Giyim Tarafından, İhtiyaç Sahibi Üniversitemiz Öğrencilerine Giysi Yardımı Yapıldı

Bakırköy  Belediyesi   ve  Kupsan  İstanbul  Giyim  sanayi   tarafından  Üniversitemiz   Vakfına  yapılan  ayni  yardımlarla  beraber  Kızılay Sivas  şubesi  tarafından  bağışlanan  giysi  yardımları, ihtiyaç  sahibi  Üniversite  öğrencilerine   dağıtılmak  üzere  Rektörümüz   Prof. Dr. İlyas  Dökmetaş  tarafından   kabul edildi.  Üniversitemiz   Rektörlük  makamında  ayni  yardımlar  için  yapılan  toplantıya  Rektör Prof. Dr. İlyas  Dökmetaş, Kızılay  Şube  Başkanı  Ünal  Fırat,  Kızılay  şube Müdürü  M. Ragıp  Gürer, Üniversitemiz   vakfı sekreteri  Prof. Dr. M .Zahir Bakıcı, Cumhuriyet  üniversitesi  Genel Sekreteri  Muammer Kokili  katıldı. Gerçekleşen  toplantıda  Rektör Prof. Dr. İlyas  Dökmetaş, Kızılayın  dar  günde  sıkıntıda  olan  insanların  yanında  olduğunu  belirterek, Üniversite  öğrencilerine  yapılmış  ve  halen  devam  eden yardımlarından  dolayı, Kızılay  Şube  Başkanı  Ünal  Fırat’a  teşekkür  etti.  Rektör  Prof. Dr. İlyas  Dökmetaş, Üniversiteye  360  adet  giyim katkısı  sağlayan  Kupsan Giyim  Sanayine  ve  tıbbi  kitaplar  ile  erkek  ve  bayan  giyim  olmak  üzere  toplam  694  adet  ayni  yardım  yapan Bakırköy  Belediye  Başkan  Yardımcısına  gıyaben  teşekkür  etti.

Ocak

2010