• 12 Aralık 2011

“Vakalarla Ülseratif Kolit” Konulu Panel Düzenlendi

Üniversitemiz Tıp Fakültesi tarafından 10.12.2011 tarihinde Büyük Otelde “Vakalarla Ülseratif Kolit” adlı bir panel düzenlendi. Panele Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Meftuni Yekeler, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gökhan Köylüoğlu ve, öğretim üyeleri katıldı. Panelde konuşan Rektör Prof. Dökmetaş, bilimsel toplantıların her zaman bilimi daha ileriye götüreceğini ve faydalar sağlayacağını söyledi. Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gökhan Köylüoğlu ise panelin oldukça faydalı olacağına inandıklarını kaydederek amaçlarının yeni bilgiler edinmek ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak olduğunu söyledi. Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Hilmi Ataseven de konuşmasında panelde emeği geçenlere teşekkür etti. Konuşmaların ardından panele geçildi. Panelistler sırasıyla alanları hakkında sunum gerçekleştirdiler.

Aralık

2011