• 08 Aralık 2011

Gürün ve Hafik Lisesi Öğrencileri Üniversitemizdeydi

Hafik Lisesi ve Gürün Türk Telekom Çok Programlı Lisesi öğrencileri Üniversitemizi gezdi. İlk olarak Hafik Lisesi öğrencileri Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş’ı ziyaret ederek bilgi aldılar. Rektör Prof. Dökmetaş okul müdürü, sınıf öğretmenleri ve öğrencileri Senato salonunda karşıladı. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Meftuni Yekeler’in de katıldığı ziyarette, Rektör Prof. Dökmetaş öğrencilere çok çalışmaları gerektiğini söyledi. Başarılı olmak için ipuçları veren Rektör Prof. Dökmetaş, sınavlara çok iyi çalışmalarını söyleyerek zamanlarını iyi değerlendirmeleri gerektiğini belirtti. Okul Müdürü Abdullah Toker de Rektör Prof. Dökmetaş’a teşekkür ederek öğrencilere en iyi eğitimi vermeye çalıştıklarını söyledi. Daha sonra öğrenciler fakültelerimizi gezerek bilgi aldı.

Gürün Türk Telekom Çok Programlı Lisesi öğrencileri ise Veteriner Fakültesi, Tıp Fakültesi ile Merkezî Kütüphanemizi gezerek bilgi aldılar. Veteriner Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Haki Kara da öğrencilere eşlik ederek, bilgiler verdi. İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Bozkuş’u da ziyaret eden öğrenciler İlahiyat Fakültemiz hakkında da bilgi aldılar. Ziyarette Okul Müdürü Kayhan Gülsoy da bulundu.

Aralık