• 01 Aralık 2011

Yüksek Okullar Arası Futbol Turnuvası Başladı

Üniversitemiz Spor Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen Fakülte ve Yüksek Okullar arası futbol turnuvası hazırlıkları ve takım seçmeleri sorumlular tarafından gerçekleştirildi. BESYO Öğr. Gör. Ali TATAR ve Fatih ÖZHAN’ın düzenlenmesinde ve yürütülmesinde görev aldığı turnuvaya, kampüste bulunan 11 Fakülte ve 2 Meslek Yüksek Okulu katıldı. Talep eden fakülte ve yüksekokulların takım seçmeleri ve antrenmanları BESYO futbol uzmanlık alanı öğrencileri tarafından gerçekleştirildi. Turnuvada, BESYO öğrencileri futbol takımlarına antrenörlük görevlerini sürdürecekler.  Futbol turnuvası 26 Ekim 2011 günü Spor Koordinatörü Doç. Dr. Şükrü Aslan’ın vuruşu ile başlatıldı. Turnuva 02 Aralık 2011 tarihine kadar sürdürülerek ilk kademe maçları tamamlanacak. Turnuvanın ikinci kademesi Nisan-Mayıs 2012 tarihlerinde başlatılacak. Turnuvayı şampiyon olarak tamamlayan takım, BESYO futbol takımı ile süper kupa maçı yapacak. Tüm öğrencilerimiz ve personelimiz futbol müsabakalarını izlemeye davetlidir.

Aralık