• 29 Kasım 2011

İlahiyat Fakültemiz Sivas Cem Vakfına Kitap Bağışında Bulundu

Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Sivas Cem Vakfı’na kitap bağışında bulundu. 25.11.2011 tarihinde Fakülte Dekanlığında gerçekleşen törende Cem Vakfı Başkanı Ali Akyıldız, Dekan Prof. Dr. Metin Bozkuş’u ziyaretinde fakülte yönetimine, katkılarından dolayı teşekkür etti. Dekan Prof. Bozkuş Cem Vakfı’na her zaman hizmet ve desteğe hazır olduklarını ifade etti. Dekan Bozkuş “Vakıf kütüphanesinde oluşturulan kütüphaneye bugün itibariyle sembolik olarak yetmiş kitap hediye ediyoruz. Sayın Başkan Akyıldız’a Hacı Bektaş-ı Veli’nin eseri Makâlât’ı hediye ediyorum. Hünkâr Hacı Bektaş-ı Veli Anadolu’da, hoşgörü ve insan sevgisini aşılayan önemli bir şahsiyettir. Onu anlamak, anlamaya çalışmak hepimizin ortak çabası olmalıdır” dedi.

Kasım