• 22 Kasım 2011

Üniversitemiz Mevcut Binaları Her Alanda Güçlendiriliyor

Hastanemiz Temeli Depreme Karşı Güçlendirildi.

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi Binasının temel sistemi bodrum kat taşıyıcı sistemleri deprem yönetmeliğine uygun olarak güçlendirildi. Ayrıca temel sisteme zarar veren yer altı suyu kanalizasyon suyu çalışmaları da draje edilerek çözüme kavuşturuldu.

Üniversitemiz Yerleşkesi Kanalizasyon ve Terfi Sistemi İnşaatı

10 m çapında 8m derinliğinde arıtma tesisimiz,   kuzeyinde terfi merkezi ile 1500m’lik kollekter hattı, buhar kürlü geçirmesiz beton ile 500,600’lük boru çapı ile yapıldı. Aynı zamanda Uygulama ve Araştırma Hastanemiz müstakil kanalizasyon bağlantı hattı yol geçişi (köstebek geçiş)sağlandı.  İktisat Fakültesi bağlantısı, Diş Hekimliği Fakültesi bağlantıları da yılsonuna kadar tamamlanacak. 2012 yılında ise tüm yerleşim birimi kanalizasyon sistemi yeni projeyle tamamlanacak.

Kasım