• 23 Kasım 2011

Yeni Proje Kapsamında Bazı Fakültelerimize Ek Bina Araştırması Yapılıyor

Edebiyat Fakültesi Ek Binası

İnşaatı zemin etüdü yapılıyor. Üniversitemiz yerleşkesi Yabancı Diller Yüksekokulu kuzeyinde ve güneyinde iki blok hâlinde müstakil yerleşim birimi olarak proje ve keşif çalışmaları devam etmekte olup ihalesi 2012 yılında yapılacak.

Tıp Fakültesi Ek Binası

Proje ve keşif çalışmaları devam ediyor. Uygulama ve araştırma hastanesi başhekimlik kısmının giriş kapısının diğer tarafında iki katlı olarak yapılacak. İhalesi 2012 yılında yapılacaktır.

İktisat Fakültesi Yeni Binası İnşaatı

Projesi tamamlanmakta olup keşif hazırlanmasından sonra 2012 yılında ihalesi yapılacak.

Mühendislik Fakültesi Ek Binası

Üniversite yerleşkesi içerisinde Mühendislik Fakültesi blokları bölgesinde 3 katlı olarak proje çalışmalarına başlanarak 2012 yılında ihalesi hedeflenmektedir.

Yeni Projeler

Üniversitemiz Merkezi Laboratuvar Binası inşaat ihalesi 11. 10. 2011 tarihinde, Veteriner Fakültesi Klinik Binası inşaatının ihalesi ise 06.10.2011 tarihinde yapıldı. Ayrıca Merkezi Laboratuvar binası yeri de Teknokent binasının güneyinde özgün mimaride yapılacak. Veteriner Fakültesi Klinik binası ise Cumhuriyet MYO güneyinde bulunan Kangal Köpek Üretme Çiftliği yerinde tek katlı olarak yapılacak.

Kasım