• 21 Kasım 2011

Melikşah Üniversitesi Dekanlarından Rektör Dökmetaş’a Ziyaret

Kayseri Melikşah Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tankut Yalçınöz, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Vatansever, Kayseri Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Osman Elmalı, Sivas Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Çetin Özdemir Rektör Prof. Dökmetaş’ı makamında ziyaret etti. 18. 11. 2011 tarihinde gerçekleşen ziyarette iki üniversitenin çalışmaları  ve projeleri görüşüldü. Ziyarette Rektör Dökmetaş ziyaretçilere Üniversitemiz hakkında bilgi verdi. Melikşah Üniversitesi ve Millî Eğitim Müdürlüğünün çalışmalarından söz eden ziyaretçiler Üniversitemizi gelişmiş bir üniversite olarak gördüklerini dile getirdiler. Rektör Prof. Dökmetaş Dekanlar Prof. Yalçınöz, Vatansever ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Elmalı’ya günün anısına onurluk takdim etti.

Kasım