• 17 Kasım 2011

Başkan Ürgüp Rektör Dökmetaş’ı Ziyaret Etti.

Belediye Başkanı Doğan Ürgüp Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette her iki kurumun ortak olarak yaptığı çalışmalar ve projeler görüşüldü. Cumhuriyet Üniversitesini yakından takip ettiğini ifade eden Başkan Ürgüp, şehir-üniversite iş birliğine dikkat çekerek Belediyenin Üniversitemize verdiği destek ve katkıların artacağını ifade etti. Üniversitenin Sivas için çok önemli bir değer olduğunu belirten Başkan Ürgüp, Sivas Belediyesinin Üniversite toplu taşıma hattına kış aylarında da el attığını belirterek seferlerin artırıldığına dikkat çekti. Rektör Prof. Dökmetaş ise Başkan Ürgüp’e teşekkür ederek Belediye ile Üniversitenin her alanda birlikte çalıştığını ifade edip ilerleyen zamanlarda bu çalışmaların giderek artacağını söyledi. Belediyenin, Üniversitemizin bilimsel ve sosyal çalışmalarına yaptığı katkılarına dikkat çeken Rektör Prof. Dökmetaş, Başkan Ürgüp ve ekibine teşekkür etti. Başkan Ürgüp ziyaret anısına Rektör Dökmetaş’a Sivas Belediyesi tarafından hazırlatılan İRÂDE-İ MİLLİYE ile SARIHATİPZADELER kitaplarını hediye etti.

Kasım

2011