• 11 Kasım 2011

Ulaş Kalkınma Derneği Rektör Dökmetaş’ı Ziyaret Etti

Ulaş Kalkınma Derneği Başkanı Tayyar Açık ve dernek üyeleri Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş’ı ziyaret etti. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Meftuni Yekeler’in de bulunduğu ziyarette Başkan Açık, derneğin çalışmaları hakkında Rektör Prof. Dökmetaş’a bilgi vererek derneğin çalışmalarından olan meyve ürünlerinden örnekler sundu.  Rektör Dökmetaş ise Dernek Başkanı Tayyar Açık ve üyelere teşekkür ederek Üniversitemize Ziraat Fakültesinin açılması hususunda girişimlerin devam ettiğini ifade etti. Rektör Dökmetaş Sivas’ın ziraat açısından önemli bir bölge olduğunu söyleyerek fakültenin Sivas ve Üniversitemiz için olmazsa olmazlar arasında bulunduğunu söyledi. Rektör Prof. Dökmetaş, Dernek Başkanı Açık ve üyelere ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

Kasım