• 02 Kasım 2011

Ayşen Laçinel Üniversitemizdeydi

Üniversitemizde Öncü Gıda, İktisat Fakültemiz Genç Akademi Kulübü ve Cumhuriyet Üniversitesi Gençlik Merkezi tarafından “Ayşen Laçinel Perakende Buluşması Senede Bir Gün” adlı bir program düzenlendi. 31.10.2011 tarihinde Kültür Merkezimizde düzenlenen törene Rektör Vekili Prof. Dr. Meftuni Yekeler, Ülker Genel Müdür Yardımcısı Bayram Ali Yıldırım, Öncü Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Raşit Akyol, Tesco Kipa Yerleştirme Müdürü Betül Yalçın Emlek, Süvari İnsan Kaynakları Müdürü Ali Arzuman, Peramoda Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yıldırım, Defacto Pazarlama Müdürü Kemal Ömerci, AFM Sinemaları Direktörü Sena Aytan, Üçler Müdürü Yasemin Parlak, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Törende Konuşan Prof. Meftuni Yekeler, Üniversitemiz hakkında bilgi verdi. Bilimsel seminerlerin öğrencilere daima yarar getirdiğini ifade eden Prof. Yekeler, iş dünyasında başarılı olmuş kişilerin hayatlarının irdelenmesi ve örnek alınması gerektiğini söyleyerek programı düzenleyenlere teşekkür etti. Öncü Gıda A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Raşit Akyol ise şirket çalışmaları hakkında bilgi vererek amaçlarının bu tür etkinliklerle hizmet kalitelisini, müşteri memnuniyetini arttırmak olduğunu belirtti. İNSAN KAYNAKLARI panelini gerçekleştiren Ayşen Laçinel sektöründe lider firmaların insan kaynakları yöneticilerinin paylaşımları konularında insan kaynakları yöneticileri ile konuşma gerçekleştirdi. Daha sonra Ülker Genel Müdür yardımcısı Ali Yıldırım “Kariyer Yolculuğu”, AFM Sinemaları İnsan Kaynakları Direktörü Sena Aytan “ Filmlerle Liderliğe Yolculuk” , Defacto Pazarlama Müdürü Kemal Ömerci “Kişisel Başarını Yarat”, Peramoda Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yıldırım “ Sosyal Medya Yönetim ve Stratejileri” konularında bilgi verdiler. Seminerlerin ardından hediye çekilişi gerçekleştirildi. Çekilişte bir öğrenci dizüstü bilgisayar, iki öğrencisi ise Öncü Gıda’dan 100 TL’lik alışveriş çeki kazandı.. Rektör Vekili Prof. Yekeler ve Öncü Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Raşit Akyol tarafında katılımcılara teşekkür belgeleri ve onurlukları verildi.

Kasım