• 02 Kasım 2011

Cumhuriyetimizin 88. Yılı ve Atatürk Sergisi Açıldı

Eğitim Fakültesi Resim İş Bölümü öğrencileri tarafından “Cumhuriyetimizin 88. Yılı ve Atatürk” konulu resim sergisi açıldı. 28. 10. 2011 tarihinde Kültür Merkezi Sanat Galerisi’nde açılan sergiye Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Meftuni Yekeler, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Açılış öncesi konuşan ve öğrencilere tavsiyelerde bulunan Rektör Prof. Dökmetaş “Değişik tenlerin ve dokuların bir arada yaşadığı bir Üniversiteyiz. Öğrenciler, sizler bizlere ailelerinizin emanetlerisiniz. El ele vererek daha iyi yerlere mutlu bir şekilde geleceğiz. Sergide emeği geçenleri kutluyorum” dedi ve serginin açılışını gerçekleştirdi. Sergiyi gezen Rektör Prof. Dökmetaş öğrencilerden bilgi aldı. Öğretim Görevlisi Mustafa Diğler rehberliğinde açılan sergi 10 Kasım’a kadar açık kalacak.

Kasım

2011