• 04 Aralık 2009

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu Üniversitemizdeydi

Bir  dizi  açılış  ve  incelemelerde  bulunmak  üzere  ilimize  gelen  Milli  Eğitim  Bakanı  Nimet  Çubukçu  Üniversitemizi  de  ziyaret  etti. Bakan  Çubukçu  Rektörümüz  Prof. Dr. İlyas  Dökmetaş’tan, üniversitemiz  hakkında  bilgiler  aldı.  Ziyaret  anısına  Rektörlüğün  şeref defterini  imzalayan  Bakan  Çubukçu’ya  Rektörümüz  Prof. Dr. İlyas  Dökmetaş  tarafından  plaket  sunuldu. Üniversitelerin  kaderlerine  terk edilmediğini  belirten  Bakan  Çubukçu, hükümet  olarak  üniversiteleri  bütçe, teknik  ve  bilimsel  yatırımlar  konusunda  desteklediklerini ifade  etti. Bakan  Çubukçu, şehirlerin   sosyal  ve  kültürel  gelişmelerinde  üniversitelerin  önemli  rolleri  olduğunu  belirterek, Cumhuriyet Üniversitesi’nin de  Sivas  için  çok  önemli  olduğuğunun altını  çizdi.  Bakan Çubukçu, bakanlık  olarak  üniversitemiz  taleplerini destekleyeceklerini  ifade  etti.

Aralık