• 27 Eylül 2011

Rektörler Gürün ve Darende Meslek Yüksekokullarında İncelemelerde Bulundu

Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş, Sivas'ın Gürün ilçesindeki Kültür ve Sanat Festivali'ne katılmak için geldikleri bölgede, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik ile birlikte Gürün ve Darende Meslek Yüksekokullarını ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldılar. Gürün Meslek Yüksekokulu ziyaretinde okul müdürü Yrd. Doç. Dr. Bünyamin Karagözoğlu ve okul öğretim elemanlarının da hazır bulundu. Rektör Dökmetaş derslikleri, laboratuvarı, sınıfları ve yurtları gezerek problemleri yerinde inceledi ve müdür Karagözoğlu’undan bilgi aldı. Öğrencilerimizle sohbet eden Rektör Dökmetaş onların problemlerini dinledi. Rektörler daha sonra Darende Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret ettiler. Rektör Dökmetaş, "Darende ülkemizin güzel yerlerinden bir tanesi. Gürün'deki Meslek Yüksekokulunu ziyaret ettikten sonra rektörümüzle birlikte Darende'deki okulu ziyaret ediyoruz. Muhteşem bir okul yapılmış. Okulun yerleşimi çok güzel ve binaları da çok güzel yapılmış. İnşallah içerisinde ülkesini seven, insanını seven öğrencilerle dolu dolu bir okul olur. Katkı sağlayan hayırseverlere şükranlarımızı sunuyoruz" dedi. Rektörlerin gezisine Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, Belediye Meclis Üyesi Adil Sönmezler de katıldı.

Eylül