• 22 Eylül 2011

Üniversitemiz Yerel ve Ulusal Medyanın Manşetlerinde Tanıtılıyor

Sivas’ın âdeta bacasız fabrikası olarak nitelendirilen Üniversitemizde eğitim-öğretim yılı başladı. Geniş akademik kadromuz ve otuz binin üzerinde olan öğrencisiyle Üniversitemiz, büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Üniversite-Sivas iş birliğinin son zamanlarda yapılan yatırımlarla daha da geliştirilmesiyle Sivas esnafı, kurum ve kuruluşları bu adıma katkı sağlayarak öğrencilerimize kucak açmaya devam ediyor. Cumhuriyet Üniversitesi kurulduğu yıldan bugüne kadar gerek bilimsel gerek sosyal gerekse maddi alanda Sivas’a ve Sivaslıya her alanda destek sağlıyor. Yerel gazeteler ve ulusal alanda yayın yapan televizyonlarımız yakından takip ederek Üniversitemizin tanıtımında ve gelişmesinde büyük rol oynuyorlar. Bu bağlamda 2012 yılında Türkiye genelinde Üniversitemizin bilimsel ve sosyal alanda, sağlık hizmetlerinde daha da büyümesi ve gelişim göstermesi hedefleniyor.

Ulusal Medyada Büyük Yankı Buluyoruz

Yerleşke alanımız başta olmak üzere sosyal ve sportif alanları ile Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden biri olan Üniversitemize yerel medyanın yanı sıra ulusal medya da yakından takip ederek yapılan tüm faaliyetlerimize ilgi gösteriyor. Öğretim üyelerimizin bilimsel çalışmalarına her geçen gün yer veren gazete ve televizyonlar, yeni açılan fakülte ve bölümlerimiz için geniş çaplı haberler yaparak tanıtımımıza katkı sağlıyor. İşte gazetelerden bazı örnekler…..

Eylül

2011