• 19 Eylül 2011

Üniversitemiz Koleji, Yeni Eğitim Öğretime Merhaba Dedi

Üniversitemiz Koleji Özel Mahir Sevim Özduman İlköğretim Okulu yapılan programla 2011- 2012 yeni eğitim-öğretim sezonunu açtı.  19. 09. 2011 tarihinde okul bahçesinde düzenlenen törene Vakıf Genel Sekreteri Prof. Dr. M. Zahir Bakıcı, Okul Müdürü Asuman Bozbıyık, okul öğretmenleri, öğrenci velileri ile öğrenciler katıldı. Açılışta konuşma yapan Okul Müdürü Asuman Bozbıyık, öğrencilere bakımlı, temiz ve sistemli bir yuva olarak sevgi gösterileceğini belirtti. Bozbıyık “Elimizdeki imkânlar seferber edilerek akademik alanda başarılı yabancı dil ağırlıklı, kendi ilgi ve yeteneklerine uygun sosyal etkinliklerde görev alan öğrenciler olarak yetiştireceğimize kuşkunuz olmasın. Sizlerden ricam okulla olan diyalogunuzu bırakmamanız, karşılıklı görüşmelerin her zaman öğrenci yararına olacağını unutmamanızdır” dedi. Kolejimizin her geçen gün büyüdüğünü ve alınan yüzde yüz başarılarla örnek bir okul olduğunu ifade eden Asuman Bozbıyık,  öğrencilerin sayıların artması sonucu öğretmenlerin daha verimli çalışması açısından kadrolarına yeni öğretmenlerin eklendiğini ve öğretmen kadrosunun güçlendirildiğini söyledi. Konuşmanın ardından ilköğretim sınıfı öğrencileri açılış şiirleri ve şarkıları okudu. Karadeniz dans gösterisinin ardından yılın ilk dersini öğretmen Mediha Çelik yaptı. Çelik çocuğun planlı bir eğitime başlangıcının ve iyi eğitimlerinin temelinde sabır ve sevginin yattığını belirtti. Velilere gönül rahatlılığı ile çocuklarını okula bırakmalarını isteyen Çelik, cehaleti yenmenin tek yolunun eğitimle olduğunu vurguladı. Verilen konserlerin ardından öğrenci ve öğretmenler ders zilinin çalmasıyla eğitim-öğretime yılına başladı.

Eylül