• 15 Eylül 2011

Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa İlker Rektör Dökmetaş’ı Ziyaret Etti

Kısa süre önce Sivas 5. Piyade Eğitim Komutanlığı görevine atanan Tuğgeneral Mustafa İlter Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recep Toparlı da hazır bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Dökmetaş Tuğgeneral İlter’e Üniversitemiz hakkında bilgi verdi. Rektör Dökmetaş Sivas’ta kurum ve kuruluşlarla el ele vererek Sivas’ı ileriye taşıdıklarını ifade etti ve Sivas’ta kurumlar arası birlik ve beraberliğin giderek arttığını vurgulayarak Tugay Komutanı İlter’e görevinde başarılar diledi. Tuğgeneral İlter de Cumhuriyetimizin kurulma aşamasında büyük görev üstlenen Sivas’ta görev yapmanın gurur verici bir duygu olduğunu ifade etti.

Eylül