• 15 Eylül 2011

Yabancı Uyruklu Öğrenciler Üniversitemizi Ziyaret Etti

Üniversitemiz Avrupa Birliği gençlik Grubu tarafından hazırlanan “Eylem 1. Gençlik Değişim Programı” kapsamında yabancı uyruklu 15 öğrenci üniversitemizi ziyaret etti. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recep Toparlı tarafından 14. 09. 2011 tarihinde Rektörlük toplantı salonunda karşılanan öğrencilere Rektör Yardımcımız Toparlı üniversitemizle ilgili bilgi verdi. “Kitap Kardeşliği” konulu gezileri Sivas Fen Lisesi Öğretmeni Olcay Atbin’in koordinatörlüğünde devam ettirilen konuk öğrencileri, Üniversitemizde görmenin mutluluk verici bir duygu olduğunu belirten Profesör Toparlı okumanın çok değerli olduğunu söyleyerek öğrencileri bu konuda tebrik etti. Sivas’ın Türkiye Cumhuriyeti tarihinde önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Toparlı, öğrencileri Sivas Kongresi hakkında bilgilendirdi. Rektör Yardımcısı Toparlı, kitapla ilgili her türlü programı desteklediğini ifade etti ve öğrencilere günün anısına hediyeler verdi.

Eylül