• 23 Ağustos 2011

Sivaslılar İstanbul’da Düzenlenen İftar Programında Bir Araya Geldi

Rektörümüz Prof. Dr. İlyas Dökmetaş, 20. 08. 2011 tarihinde Sivaslı Sanayici ve İş Adamları Grubu ve Sivas Platformu tarafından İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen iftar yemeğine katıldı. İmranlı Sanayici İş Adamları Derneği, Zara Sanayici İş Adamları Derneği ve Özyurtlar İnşaat’ın katkılarıyla düzenlenen iftar yemeğine Millî Savunma Bakanı Sayın İsmet Yılmaz, Vali Ali Kolat, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, TSO Başkanı Osman Yıldırım, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sivaslı Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı İsmail Gülle, Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Prof. Dr. M. Zafer Gül, Türk Alman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ziya Şanal, Sivas Milletvekilleri, hayırsever iş adamları Orhan Örnek, Lütfü Abay, Erdoğan Aydoğan, Diş Hekimi Osman Gülaç, Sadık Özgür ve İstanbul’da yaşayan Sivaslı iş adamları katılarak iftarda bir araya geldi. Birlik ve beraberliğin en üst düzeyde yaşandığı iftar programında Sivas ekonomisi ve sorunlarının yanı sıra, Üniversitemize yapılan destek ve yardımlar konuşuldu. Yemekte konuşan Rektör Prof. Dökmetaş Üniversitemizde son zamanlarda yapılan çalışmalar ve faaliyetler hakkında geniş kapsamlı bilgi verdi. 1974’ten bugüne kadar Üniversitemize hayırsever iş adamlarımız tarafından yapılan yardımlardan söz eden Rektör Dökmetaş, Üniversitemize son üç yılda hayırseverler tarafından destek ve yardımların çığ gibi büyüyerek arttığını söyledi. Rektör Prof. Dökmetaş ayrıca yeni açılan ve açılması hedeflenen fakülte ve yüksekokullar hakkında bilgi verdi. Yapılan konuşmaların ardından Sancaktepe Belediye Başkanı Sivas Platformu Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Erdem ve Sivaslı Sanayici İş Adamları Derneği Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Gülle tarafından Bakan İsmet Yılmaz, Vali Ali Kolat, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Rektör Prof. Dr. Dökmetaş ve diğer katılımcılara onurluk verildi.

Ağustos

2011