Haberler

  • 12 Ağustos 2011

Garnizon Komutanı Tuğgeneral Muammer Bayram Ve Jandarma Alay Komutanı Murat Arslan Rektör Dökmetaş’a Veda Ziyaretinde Bulundular

Emekliye ayrılan Sivas 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Muammer Bayram Sivas’tan ayrılıyor. 10. 08. 2011 tarihinde Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş’a veda ziyaretinde bulunan Bayram, Sivas’tan güzel anılarla ayrıldığını söyledi. Rektör Dökmetaş ise Garnizon Komutanı Bayram’ı görev süresince ülkemize ve askeriyeye verdiği başarılı hizmetlerden dolayı kutlayarak teşekkür etti. Tuğgeneral Muammer Bayram’ın Sivas’tan ayrılmasının kendisini üzdüğünü belirten Rektör Dökmetaş Bayram’a bundan sonraki sivil hayatında başarılar dileyerek onurluk verdi.

 

Jandarma Alay Komutanı Murat Arslan Rektör Dökmetaş’a Veda Etti

Sivas’ta görev süresi biten ve Ankara’ya tayini çıkan Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kurmay Albay Murat Arslan  10. 08. 2011 tarihinde Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş’ı makamında ziyaret ederek veda etti. Rektörlük ve Üniversite camiasının kendisiyle her zaman iyi ilişkiler kurduğunu ifade eden Albay Arslan, Sivas’tan ayrılmasının kendisini üzdüğünü ifade etti. Sivas’tan iyi ve güzel anılarla ayrıldığını belirten Albay Murat Arslan Sivas’la ve Üniversitemizle ilişkilerini koparmayacağını belirtti. Rektör Dökmetaş ülkeye hizmetin her yerde ve her alanda değer taşıdığına vurgu yaparak hizmetlerinden dolayı Kurmay Albay Arslan’ı kutladı veteşekkür etti. Rektör Dökmetaş Jandarma Kurmay Albay Murat Arslan’a günün anısına onurluk verdi.

 

12

Ağustos

2011

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B