ÜNİVERSİTEMİZE, ERASMUS PROGRAMI KAPSAMINDA İLK KEZ YABANCI ÖĞRETİM ÜYESİ GELDİ

Erasmus Programı Hoca ve Öğrenci Hareketliliği kapsamında Romanya Sibiu Lucian Blaga Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Andreea Teodorescu ve Doç. Dr. Melinda Erzse, Cumhuriyet Üniversitesi (C.Ü.)’ne misafir olarak geldi.IMG_2119IMG_2116

Dış İlişkiler Birimi’nin davetlisi olarak Cumhuriyet Üniversitesi (C.Ü.)’ne gelen öğretim üyeleri C.Ü.’ye gelen ilk yabancı öğretim üyeleri oldu. Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık’ı ziyaret eden öğretim üyeleri C.Ü. hakkında bilgi aldı. Dış İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Birhan Yılmaz, Koordinatör Yardımcıları Yrd.Doç. Dr. Mehmet Ertuğ Yavuz, Yrd. Doç. Dr. Hamza Kuzucu, Dış İlişkiler Ofis Sorumlusu Nuh Akçiçek’in de bulunduğu ziyarette Doç. Dr. Teodorescu ile Doç. Dr. Erzse, Sibiu Lucian Blaga Üniversitesi hakkında bilgi verdi. Birim Koordinatörü Prof. Dr. Birhan Yılmaz, öğretim üyelerinin iletişim içinde olmak ve görüş alışverişinde bulunmak üzere C.Ü.’ye geldiklerini belirterek, “Erasmus kapsamında ilk kez yurt dışından öğretim üyeleri üniversitemize geldi. Erasmus Ofisi olarak “Hoca ve Öğrenci Hareketliliği” kapsamında hali hazırda başlamış olan iletişim bu sayede daha da artacak. Amacımız üniversitemizin uluslararası düzeyde tanınırlığını arttırmak” dedi.

Rektör Prof. Dr. Kocacık ise öğretim üyeleri Doç. Dr. Erzse ve Doç. Dr. Teodorescu’ya hoş geldiniz diyerek, “Sivas ve Üniversitemizde güzel vakit geçirmenizi temenni ediyorum” dedi. Rektör Prof. Dr. Kocacık, öğretim üyelerine Sivas’a özgü hediyeler takdim etti. Yabancı öğretim üyeleri de Rektör Prof. Dr. Kocacık’a, Romanya ile ilgili kitap ile çeşitli hediyeler takdim etti

Yorumlara Kapalı.