“Her Öğretim Üyesine Bir Bilgisayar” Projesi Devam Ediyor

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ın seçim vaatlerinden birisi olan “Her Öğretim Üyesine Bir Bilgisayar” projesi yeni eğitim-öğretim yılıyla birlikte devam ediyor.

Geçtiğimiz dönem akademik çalışmaları teşvik amacıyla verilen bilgisayarlar, yeni eğitim-öğretim dönemi ile birlikte önümüzdeki aydan itibaren akademik çalışmaları teşvik amacıyla bilimsel ve akademik çalışma yapan öğretim üyelerine akademik kurullarda verilecek.

Öğretim üyelerimizin yaptığı bilimsel ve akademik çalışmaların ülkemiz ve uluslararası düzeyde olması için her türlü gayreti gösteren Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız ve yönetimi, Üniversitemiz adına bunun meyvelerini de almaya başladı ve devlet üniversiteleri arasında her yıl üst sıralara çıkarak ülkemizin tercih edilen üniversiteleri arasında olmaya doğru emin adımlarla ilerliyor.