CÜ VAKFI ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN YIL SONU GÖSTERİSİ

Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, CÜ Vakfı Genel Sekreteri Prof. Dr. Ertan Buyruk, Vakıf lisesi, ilk ve ortaokulu ve anaokulu müdireleri Başak Eken, Asuman Bozbıyık, Mehtap Şeker, öğrenci velileri ile öğrenciler katıldı.

Minik öğrenciler tarafından sahnelenen gösteriler büyük alkış alırken, sahne performansları da beğeni topladı.

Ailelerinin desteğini de alan öğrenciler birbirinden güzel dans gösterisi ile anneler gününe özel şarkılar seslendirdi.

Gösterilerin ardından minik öğrenciler diplomalarını Rektör Prof. Dr. Kocacık, Vakıf Genel Sekreteri Prof. Dr. Buyruk CÜ Koleji Müdürü Asuman Bozbıyık’ın elinden aldı.

Yorumlara Kapalı.